In parts of South America, vitamin-A deficiency is a serious
Which of the following, if true, most strongly supports the prediction that the plan will succeed?
A. The growing conditions required by the varieties of sweet potato currently cultivated in the region are conditions in which SPK004 can flourish.
B. The flesh of SPK004 differs from that of the currently cultivated sweet potatoes in color and texture, so traditional foods would look somewhat different when prepared from SPK004.
C. There are no other varieties of sweet potato that are significantly richer in beta-carotene than SPK004 is.
D. The varieties of sweet potato currently cultivated in the region contain some important nutrients that are lacking in SPK004.
E. There are other vegetables currently grown in the region that contain more beta-carotene than the currently cultivated varieties of sweet potato do.
視頻解析
暫無視頻解析,點(diǎn)擊獲取更多視頻內(nèi)容
文字解析
原文說在
A種植SPK004的環(huán)境適合種植甜土豆。直接支持。土地條件適宜,因此能夠?qū)嵤┏晒?/p>
BSPK004的肉與其他的不同,無關(guān)選項(xiàng)。原文討論的是計(jì)劃能否實(shí)施成功。
C沒有其他品種的甜土豆比SPK004富含更多的B
D目前種植的有一些營養(yǎng)是SPK004所沒有的。無關(guān),原文focus的是維他命A,而不是其他營養(yǎng)物質(zhì)。
E其他蔬菜比甜土豆含有更多的B。E選項(xiàng)給的是weaken,不是支持。
GMAT會(huì)員
- 【OG18-P680-668題】In a review of 2,000 studies of human behavior that date back to the 1940s, two Swiss psychologists, declaring that since most of the studies had failed to control for such variables as social class and family size, none could be taken seriously.
- 【OG18-P680-671題】Manufacturers rate batteries in watt-hours; if they rate the watt-hour higher, the longer the battery can be expected to last.
- 【OG18-P680-672題】At the end of the 1930s, Duke Ellington was looking for a composer to assist him-someone not only who could arrange music for his successful big band, but mirroring his eccentric writing style as well in order to finish the many pieces he had started but never completed.
- 【OG20-P569-634題】Snowmaking machines work by spraying a mist that freezes immediately on contact with cold air. Because the sudden freezing kills bacteria, QuickFreeze is planning to market a wastewater purification system that works on the same principle. The process works only when temperatures are cold, however, so municipalities using it will still need to maintain a conventional system. Which of the following, if true, provides the strongest grounds for a prediction that municipalities will buy QuickFreeze's purification system despite the need to maintain a conventional purification system as well?
- 【OG20-P147-8題】(12 -13 )+(13 -14 )+(14 -15 )+(15 -16 )=

添加官方小助手微信
了解更多GMAT考試與咨詢

400-1816-180








12G備考資料